RIVIJERA

Na središnjem dijelu Jadrana, na petnaest kilometara atraktivne obale, s bezbroj uvala i mnoštvom otočića proteže se uronjena u more Pašmanskog kanala rivijera Sv. Filipa i Jakova.

Sv. Filip i Jakov - biser rivijere, atraktivno mjesto tradicionalno gostoljubivih domaćina, smješten je tri kilometra svjeverozapadno od Biograda na regionalnoj cesti E 65. Naselje se do 16. st. nazivalo Pristan, a razvilo se kao luka benediktinskom samostanu u Rogovu, uz čije ruševine stoji crkvica Sv. Roka koja čuva gotičko drveno raspelo neprocijenjive vrijednosti iz 14. st.

Sv. Filip i Jakov je turističko mjesto sa prekrasnim plažama i mnogim turističkim sadržajima - kvalitetni smještajnim objektima, ugostiteljski sportsko - rekreativni i zabavnim sadržajima te bogatom kulturnom baštinom.

Turanj je malo mjesto na rivijeri Sv. Filipa i Jakova, sa mnogim kulturnim znamenitostima iz 15. i 17. st., a najpoznatiji su ostaci utvrda iz turskih ratova. Danas je Turanj odredište mnogih europskih turista. U turističkoj ponudi je širok izbor smještajnih kapaciteta, apartmana i kampova. U bližoj okolici mjesta je dvanaest malih otočića na čijim obalama se možete kupavati i uživati u maksimalnoj privatnosti, čistom moru i prelijepo ugođaju Jadrana.

Sv. Petar je idealno mjesto za odmor u prirodnom okruženju prepunom mira i kristalno čistog mora. Ljubazni domaćini vas očekuju nudeći odmor u brojnim apartmanima i kampova.